Lilli-ontelokude
Lilli-ontelokude Lilli-ontelokude Lilli-ontelokude Lilli-ontelokude Lilli-ontelokude Lilli-ontelokude Lilli-ontelokude Lilli-ontelokude Lilli-ontelokude

Lilli-ontelokude

11,95 €
Sisältää alv. 24 %

Kierrätyspuuvillasta valmistettu ontelokude

Materiaali 80% kierrätyspuuvilla, 20% polyesteri

1 kg vyyhti = n. 220 m

Puikot 15–25 mm

Virkkuukoukku 7–9 mm

Lilli on tasalaatuinen, pyöreä ja napakka kierrätyspuuvillainen ontelokude matonkudontaan ja virkkaukseen, ja miksei myös neulepuikoille, kun haluat tehdä jotakin suuremmassa mittakaavassa. Lilli on suositun kori- ja mattovirkkausgenren ykköstähti.

Lilli valmistetaan kierrätyspuuvillasta, joka saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei tarvitse erikseen värjätä, vaan värit muodostetaan lajiteltavien kangastilkkujen väreistä.

Huomioitavaa Ontelokuteille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla. Ontelokuteet kutistuvat ensimmäisessä pesussa n. 15-20 %. Kuteet voidaan kutistaa jo ennen käyttöä pesemällä ne pesukoneessa kirjopesuohjelmalla ja linkoamalla ne hyvin, mahdollisimman kuiviksi. Kutistaminen ei ole tarpeellista virkattaessa. Mini-ontelokuteen värikartta on suuntaa-antava. Raaka-ainepohjasta riippuen värisävyissä esiintyy pieniä eräkohtaisia eroja.

Värivalinnan suluissa vanhat koodit.

Arvostelut 0 arvostelua